Сиатъл-БГ Жълти Страници / Seattle-BG Yellow Pages

2002-2006Към началото / HomeОбяви / ADS
Предлага работа / Jobs
Автомобили - продажби и сервизни услуги / Auto Sales and Services
Архитектурни услуги / Architectural Services
Бояджийски услуги / Painting
Български сувенири / Bulgarian Souvenirs
Български храни и напитки / Bulgarian foods and drinks
Гледане на дете / Babysitting
Графичен Дизайн / Graphic Design & Art Direction
Данъчни консултации / Tax Advice
Електротехника / Electric
Застраховки / Insurance
Здраве / Health
Имоти & Ипотечни Заеми / Real Estates & Mortgage Loans
Мебели / Furniture
Нотариус / Notary Public Service
Почистване на Килими / Carpet Cleaning
Ресторанти / Restaurants
Телефонни карти / Calling Cards
Туристически агенции / Travel Agencies
Уроци по български език / Bulgarian Language Lessons
Разни / Miscellaneous

Здравейте!

 Нашият екип от ентусиасти и доброволци продължава да обогатява съдържанието на www.seattle-bg.com.

 За момента този сайт не е голям нито по обем, нито със съдържание, но от неговите страници може да откриете календар с предстоящи изяви на български и други изпълнители на българска и балканска музика, песни или танци... или пък да прочетете за вече отминали събития; а може би сте прочели някоя и друга обява като тази за набиране на певци за смесен хор (ако се чувствате подходящ и имате желание - все още не сте закъснели и побързайте!)

 От страниците на този локален справочник www.seattle-bg.com вие бихте открили някои от по-известните (засега известни предимно на нас – тези, които попълваме информацията, но ако нещо сме пропуснали: подсказвайте!) места като например за пазаруване: на зарзават, на консерви, приготвени по много близък или оригинален български вкус като този вкус на бялото саламурено сирене в тенекии, суджуците и другите подобни неща...

 За около тази половин година, откакто www.seattle-bg.com съществува (някои от вас може би си спомняте, че този сайт беше огласен по време на ежегодишните събирания на българите по случай деня на славянската писменост и култура в парка на езерото Самамиш?!?) една голяма част от информацията все оставаше на заден план и липсваше от тази страница.

 Повечето от нас я имат тази информация в своите телефонни тефтерчета или пък ако там я нямаме, си спомняме за някой друг българин, който може и да я има. Случвало ли ви се е да търсите монтьор за ремонт на скоростна кутия или за смяна на масло, ремонт на спирачки и т.н. – да работи качествено и да не взима скъпо? Да сте търсили човек, който може да ви помогне в намирането на изгодни самолетни билети от или до България? Имали ли сте нужда от помощта човек, който ги “разбира тия неща” – как да се подготвите при кандитастване за работа и да ви помогне с вашето представяне при подготовката на вашата кандитура? Кои са най-изгодните условия за отпускане на краткосрочни или дългосрочни заеми? Има ли кой да ви помогне? Търсите някой, който би ви намерил и подсигурил приемливи застраховки? Искате да направите дребен или по-голям ремонт вкъщи? Кои училища наоколо бих предпочел за моите деца? Познат зъболекар? Имате нужда от административна или правна консултация? Може би стотици са този тип въпроси, които някога вече сте задавали, ставали сте свидели или пък сте били питани от ваши познати или приятели? И винаги въпросите да са започвали с “Знаеш ли някой българин дето може...?” Тези въпроси винаги ще се задават.

 Този път ние - спомагателите и подръжниците на www.seattle-bg.com - отправяме следната обява:

 Ако сте предприемач или пък работите за компания и смятате, че вашите професионални умения биха били от полза на разрастващата се българска колония в околността на Сиатъл, и желаете да оповестите от страниците на www.seattle-bg.com предметът на дейност, стоките и услугите, които предоставяте или извършвате, то моля изпратете кратка обява до info@seattle-bg.com, съдържаща следното: име на фирмата, предмет на дейност и информация за предоставяните стоки и/или услуги, адрес, лице и телефон за контакт, друга информация (web-link, е-mail).

 Ние смятаме, че публикуването на тази и друга подобна информация би помогнала на българите да общуват по-лесно помежду си; да посрещат и по-лесно да преодоляват трудностите, помагайки си при интегрирането им с живота в северозападния щат Вашингтон и разбира се в околностите на Сиатъл.

 Ако имате други предложения или мнения моля пишети ни на info@seattle-bg.com. Ако вашите познати и приятели не са получили тази новина то препратете им я. А вие записан ли се в seattle-bg@yahoogroups.com? Ако не сте записан, но проявявате интерес, то прочетете инструкциите: http://www.seattle-bg.com/html/MailList.htm

С най-добри пожелания и в очакване на вашия отзив:

 Екипът на www.seattle-bg.com

 30-IX-2002

eXTReMe Tracker